Αυλαία ομίλων Κυπέλλου με… μαθηματικά

Αυλαία ομίλων Κυπέλλου με… μαθηματικά

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δεκαέξι θέσεις στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα γίνουν γνωστές στην τρέχουσα εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα με τη διεξαγωγή επτά αγώνων και τη συμβολή… υπολογιστή.

Στο Καυταντζόγλειο (19.30) ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη Ριζούπολη (17.15) και μακριά από την έδρα της στη Σαντορίνη, επειδή το γήπεδο της Θύελλας Καμαρίου, δεν πληροί τις προδιαγραφές, θα διεξαχθεί το παιχνίδι της νησιωτικής ομάδας με τον Ατρόμητο για τον πρώτο όμιλο.

Εφόσον ο Ατρόμητος νικήσει και το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλή – ΠΑΣ Γιάννινα είναι ισόπαλο ή νικήσουν οι φιλοξενούμενοι, ο Ατρόμητος θα προκριθεί ως δεύτερος του ομίλου. Σε περίπτωση, όμως, νίκης του Ηρακλή και νίκης του Ατρομήτου, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 6 βαθμούς και η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων, με τα Γιάννινα και τον Ατρόμητο να έχουν μεγάλο προβάδισμα. Ο Ηρακλής έχει ρεκόρ 7-1, ο Ηρακλής 4-6 και ο Ατρόμητος 7-3.

Στον τρίτο όμιλο, η Ιεράπετρα θα παίξει (15.00) στην έδρα της με τον ισόβαθμο Παναιτωλικό (1 βαθμός) και η ομάδα του Αγρινίου «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να φτάσει τους 4 βαθμούς και να περιμένει, μεθαύριο, το αποτέλεσμα του αγώνα Κισσαμικού – Παναθηναϊκού, που είναι επίσης ισόβαθμοι. Αν ο Κισσαμικός κερδίσει έστω και κι έναν πόντο, θα προκριθεί μαζί με τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση και ο Παναιτωλικός θα αποκλεισθεί.

Στον πέμπτο όμιλο, η πρόκριση του Ολυμπιακού είναι εξασφαλισμένη και το σημερινό παιχνίδι με τον Αρη Αβατου (15.00) θα έχει τυπική διαδικασία, ενώ στον άλλο αγώνα Παναχαϊκής – Λεβαδειακού (19.30), οι φιλοξενούμενοι θα προκριθούν και με τον βαθμό της ισοπαλίας, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σε περίπτωση νίκης της Παναχαϊκής προκρίνεται η ομάδα της Πάτρας.

Στον έκτο όμιλο, ο πρωτοπόρος Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλων Παραλιμνίου (17.15) που έχει αποκλεισθεί και το σημαντικό παιχνίδι θα γίνει μεθαύριο, με αντιπάλους τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει προβάδισμα πρόκρισης ως δεύτερος. Στον όγδοο όμιλο, ο Πανιώνιος, που έχει προκριθεί, θα παίξει στην Κρήτη με τον ουραγό Ηρόδοτο (15.00), ενώ μεθαύριο η Λάρισα χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους «κυανέρυθρους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή