Aποκλεισμός-σοκ για τον Παναιτωλικό

Aποκλεισμός-σοκ για τον Παναιτωλικό

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδος έμεινε ο Παναιτωλικός, ύστερα από το ισόπαλο 0-0 με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη Σούπερ Λίγκα έχοντας νικήσει προσφάτως ΑΕΚ και Αρη σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, έμεινε για τρίτο παιχνίδι Κυπέλλου χωρίς γκολ και συγκεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Υστερα από αυτό το αποτέλεσμα, Παναθηναϊκός και Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός προκρίθηκαν και ουσιαστικά μάχονται σήμερα για την πρωτιά του ομίλου που θα τους δώσει το δικαίωμα μιας καλύτερης κλήρωσης στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Για τον ΟΦΙ, η παρουσία του στο Κύπελλο χαρακτηρίζεται αξιοπρεπέστατη ενώ στην Ιστορία θα μείνει και το εκτός έδρας 2-2 με τον Παναθηναϊκό, που μπόρεσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Κάνοντας το απόλυτο στον όμιλό του, ο Πανιώνιος προκρίθηκε ως πρώτος μετά τη χθεσινή του επικράτηση επί του Ηροδότου με 1-2, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την κακή περίοδο στην οποία βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ακη Μάτζιου προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσιλούλη στο 37΄ και Ντουρμισάι με πέναλτι στο 78΄, με την κρητική ομάδα απλώς να μειώνει στο σκορ με γκολ του Δαμιανάκη στο 82΄. Απόλλων Πόντου και ΑΕΛ αναμετρώνται σήμερα με στόχο την πρόκριση, ενώ η ΑΕΛ βολεύεται και με ισοπαλία λόγω του ότι έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του. Τσιλιανίδης (7΄), Μπαστιάνος (42΄), Δουβίκας (51΄) και Βαλιέντε (58’) σκόραραν για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων πρωταθλήματος. Οι «Αρκάδες» με τέρματα 7-1 και τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησαν την κορυφή του ομίλου, συνεπώς Απόλλων Σμύρνης και Τρίκαλα θα αγωνιστούν αύριο για μια θέση στους «8» του Κυπέλλου.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν είναι στα χέρια του, καθώς υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία. Για τον «γηραιό» σκοράραν οι Ρόβας και Κλέιτον, όμως αν ο Ατρόμητος κερδίσει τη Θύελλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μένει εκτός συνέχειας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρή βροχόπτωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με λίγους φιλάθλους. Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξαν 5 φίλοι της ομάδας αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή