Κορυφώνεται η αγωνία στον 7ο και τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας

Κορυφώνεται η αγωνία στον 7ο και τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και σε παίκτες της ομάδας νέων, θα στηριχθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη Αβάτου, που θα αρχίσει στις 15.00 στην Ξάνθη, για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στη 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκονται οι Τζολάκης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Νεοφυτίδης, Βοϊλης και Μπουλάρι, οι οποίοι παίζουν στα τμήματα υποδομής. Στη διάθεση του Μαρτίνς είναι και οι Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Μιράντα, Μασούρας, Τοροσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Πάρντο και Μάνος. Ο αγώνας είναι βαθμολογικά αδιάφορος για τον Ολυμπιακό, αφού έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον 1ο όμιλο, η ουραγός Θύελλα Καμαρίου, ομάδα της Γ΄ Εθνικής, υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 17.15. Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη, αλλά ούτε και στη Νάξο, καθώς τα γήπεδα των δύο νησιών δεν διαθέτουν δημοσιογραφικά θεωρεία, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή του αγώνα.

«Στην 3η πράξη του “ταξιδιού στο όνειρο” είναι έτοιμη να παίξει η ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει την ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης της Σούπερ Λίγκας.Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σαντορινιούς αλλά και τους Κυκλαδίτες που διαμένουν ή βρίσκονται στην Αθήνα να δώσουν το “παρών” και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων και να μοιραστούν μαζί μας άλλη μία ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης και κατ’ επέκταση του νομού μας!», τονίστηκε σε ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας της Κασσιόπης με τον ΟΦΗ για τον 7ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι με νίκη αφήνουν εκτός διοργάνωσης την ομάδα της Κρήτης, τα σχέδια της οποίας εξυπηρετεί και η ισοπαλία. Το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στην ουραγό Νίκη Βόλου και στην Ξάνθη, είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν προκριθεί.

Στον 8ο όμιλο, ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 3 βαθμούς και θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή