Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον ΠΑΟ για το μπουκάλι

Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον ΠΑΟ για το μπουκάλι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χρυσάφι» θα πληρώσει για μία ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός τις αψυχολόγητες ενέργειες κάποιων οπαδών του. Σε μια εποχή που γίνεται μεγάλος αγώνας για την οικονομική επιβίωσή τους, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή με πρόστιμο 15.000 ευρώ «για μια μικρή πλαστική φιάλη νερού χωρίς καπάκι» που ένας θερμόαιμος «φίλαθλος» εκσφενδόνισε κατά του τεχνικού διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλου, συν άλλες 15.000 ευρώ για το άναμμα πέντε καπνογόνων (είναι η 6η τιμωρία του για τέτοιο λόγο) και 10.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα των οργανωμένων οπαδών τους. Με συμψηφισμό, το πρόστιμο ανέρχεται συνολικά σε 27.500 ευρώ και για τις τρεις παραβάσεις, ποσό που μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα της διεξαγωγής του αγώνα περιόρισε στο ελάχιστο τα καθαρά έσοδα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

• Μέρος του κανονικού προγράμματος και μετά ατομικό έκανε ο Κουρμπέλης, ενώ ο Μακέντα περιορίστηκε ξανά σε ατομικό. Και οι δύο εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Ξάνθη, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου.

• Τη συνεργασία του με τον αθλητικό ψυχολόγο Κώστα Κασταμονίτη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η βασική ασχολία του θα είναι τα παιδιά των Ακαδημιών, αλλά θα έχει συνεργασία και με την επαγγελματική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή