Παίκτης της ΑΕΚ ο Σέρβος επιτελικός μέσος Κρίστιτσιτς

Παίκτης της ΑΕΚ ο Σέρβος επιτελικός μέσος Κρίστιτσιτς

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Νέναντ Κρίστιτσιτς  είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ, που φιλοδοξεί με την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στον άξονα μετά τη φυγή σημαντικών παικτών από την περυσινή αγωνιστική περίοδο αλλά και τον παραγκωνισμό του Αντρέ Σιμόες. Ο Κρίστιτσιτς έπαιζε μέχρι πρότινος στον Ερυθρό Αστέρα συμμετέχοντας και στην αξιοπρεπέστατη πορεία της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έρχεται στην ΑΕΚ με συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι 28 χρόνων, παίζει ως κεντρικός μέσος αλλά και 10άρι, έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και «πατάει» περιοχή, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Αλαβές, στο ιταλικό με τη Σαμπντόρια και την Μπολόνια και έχει χριστεί τέσσερις φορές διεθνής με τη Σερβία. Η ΑΕΚ θα καταβάλει στον Ερυθρό Αστέρα το ποσό των 500.000 ευρώ ούτως ώστε να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, καθώς το συμβόλαιό του έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης της Κρήτης, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του μέσου της ομάδας Αλμπερτ Μπρους (κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την Ενωση). Ο 25χρονος Γκανέζος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ενώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα ενταχθεί στην ΑΕΚ από τις 9 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά τον αγώνα του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, στον οποίο θα αγωνιστεί με τους «Κιτρινόμαυρους» της Κρήτης για τελευταία φορά. Με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών, καθώς η μέχρι τώρα κινητικότητα προμηνύει κι άλλες κινήσεις της διοίκησης της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απολαμβάνουν την άδειά τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο ούτως ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή