Ντέρμπι Φέντερερ-Γουίλιαμς σε ένα ιστορικό «διπλό»

Ντέρμπι Φέντερερ-Γουίλιαμς σε ένα ιστορικό «διπλό»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευχή του Ρότζερ Φέντερερ να  παίξει αντιμέτωπος με την Σερένα Γουίλιαμς πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Ο Ελβετός αστέρας δηλώνει ενθουσιασμένος για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την Γουίλιαμς σε ένα μεικτό «διπλό», μεταξύ Ελβετίας και ΗΠΑ στο Hopman Cup στο Πέρθ της Αυστραλίας.

«Εκτιμώ ότι έχει κάνει εντός και εκτός γηπέδου», δήλωσε ο Φέντερερ. «Πάντα αναρωτιόμουν πώς θα ήταν να “γυρίζεις” το σερβίς της και να παίξω εναντίον της».

Η παρτενέρ του Φεντερέρ θα είναι η Μπελίντα Μπέντσιτς, η οποία νίκησε την Βρετανία, υπερασπίζοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελβετίας.

Οι δυό τους θα αντιμετωπίσουν την Γουίλιαμς και τον Φράνσις Τιαφό, ξεκινώντας τη χρονιά με το αδιαμφισβήτητα το περισσότερο αναμενόμενο ματς της 30χρόνης ιστορίας του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια για το ματς εξαντλήθηκαν αμέσως μετά την κυκλοφορία τους. Ο 37χρόνοι αστέρες συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ελπίζω οι φίλοι του τένις να δουν το ματς, καθώς πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, η οποία πιθανότατα δεν πρόκειται να επαναληφθεί», δήλωσε ο Φέντερερ.

Ο Φέντερερ μίλησε για τη Γουίλιαμς λέγοντας πώς: «Δεν την ξέρω τόσο καλά. Την έχω δει μόνο σε μερικά δείπνα για τους πρωταθλητές του Γουίμπλεντον».

«Είμαστε και οι δύο πολυάσχολοι, οπότε ήταν δύσκολο να γνωριστούμε καλά. Πλέον, όμως που είμαστε και οι δύο γονείς μπορούμε να ταυτιστούμε περισσότερο», πρόσθεσε ο Ελβετός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή