Αναζητείται η χρυσή τομή για επανεκκίνηση της Λίγκας

Αναζητείται η χρυσή τομή για επανεκκίνηση της Λίγκας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στην ΕΠΟ, στην αντιπροσωπεία διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, τη Σούπερ Λίγκα, την αστυνομία και ενδεχομένως άλλους φορείς θα κρίνει τη συνέχιση ή τους όρους με τους οποίους θα συνεχιστούν το πρωτάθλημα στις 12/1 και το Κύπελλο στις 8/1. Oπως είναι γνωστό, οι διαιτητές του πρωταθλήματος έχουν κηρύξει «επ’ αόριστον» αποχή λόγω της μαφιόζικου τύπου επίθεσης που δέχθηκε από αγνώστους ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

Παρότι λόγω της αποχής τους αναβλήθηκε η 15η αγωνιστική, οι διαιτητές δεν φέρονται διατεθειμένοι να ξαναπιάσουν τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια και να επιστρέψουν στα γήπεδα, τουλάχιστον αν δεν γίνουν δεκτά κάποια αιτήματά τους, βασικότερο εκ των οποίων είναι η τιμωρία των ΠΑΕ και των παραγόντων που προβαίνουν σε δημόσιες δυσμενείς κρίσεις εις βάρος τους.

Στη φετινή περίοδο για δηλώσεις έχουν τιμωρηθεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, που παρομοίασε τον τρόπο που έχασε η ομάδα του το περυσινό πρωτάθλημα με όσα συνέβαιναν επί ναζιστικής Γερμανίας, και ο Αλέξης Κούγιας για όσα είπε και εναντίον του διαιτητή Λάμπρου μετά τον αγώνα της ΑΕΛ στην Ξάνθη. Ωστόσο οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι περισσότερες.

Οι αποζημιώσεις

Eνα άλλο θέμα είναι αυτό της έγκαιρης καταβολής των αποζημιώσεων από τις διαιτησίες, στις οποίες παρατηρείται καθυστέρηση, παρότι οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας προκαταβάλλουν τα χρήματα στην αρχή κάθε μήνα και το θέμα της καταβολής έχει λυθεί μέσω της έκδοσης εργοσήμου. Πάντως το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη της συνάντησης επικαλούμενος συνομιλία που είχε με τον εκπρόσωπο των διαιτητών Τάσο Σιδηρόπουλο, που ανήκει στην ίδια ένωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή