Κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» ο ΠΑΟΚ

Κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» ο ΠΑΟΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον αέρα του φαβορί ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μία κομβική χρονιά της ιστορίας του, στην οποία ευελπιστεί να στεφθεί πρωταθλητής έπειτα από 34 χρόνια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και γνωρίζει πως κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ο στόχος είναι σαφής και η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει σκοπό να αποκλίνει της πορείας της υποκύπτοντας στις «σειρήνες» από κάθε γωνιά της γης για την πώληση παικτών.

Ο Πρίγιοβιτς πολιορκείται από ομάδες της Ευρώπης, της Κίνας και της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες είναι διατεθειμένες να αποζημιώσουν με καλά λεφτά τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσουν τον Σέρβο επιθετικό. Τόσο ο ίδιος όσο και ο «Δικέφαλος» μένουν (τουλάχιστον ώς το καλοκαίρι) πιστοί ο ένας στον άλλον.

Από τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται, ωστόσο, να πωλούνται και παίκτες που δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, όπως ο Δημήτρης Γιαννούλης που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο. Η γαλλική Ρεν προσέγγισε τους ιθύνοντες του συλλόγου με μια καλή προσφορά αλλά συνάντησε κλειστές πόρτες όπως μαρτυρά και η ανάρτηση «Δεν πωλείται» του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

Επίσης, «μνηστήρες» υπάρχουν και για έναν παίκτη που έχει αφήσει την Τούμπα πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Γκάρι Ροντρίγκες, για τον οποίο όμως ο ΠΑΟΚ διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης. Για τον νυν ποδοσφαιριστή της Γκαλατάσαραϊ υπάρχει πρόταση από την Beijing Guoan ύψους 10 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» θα καρπωθεί περίπου 2 εκατ. αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων επανήλθε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπειτα από περίπου 15 ημέρες και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή