Ενα… μεγάλο λιθαράκι στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ενα… μεγάλο λιθαράκι στο γήπεδο της ΑΕΚ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος και εφοπλιστής Γιάννης Σαραντίτης προέβη σε δωρεά ύψους 500.000 ευρώ υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έγινε ο πρώτος από τους επιφανείς φίλους της ομάδας που προχωρεί σε μια τέτοια ενέργεια. Οπως πάντως είχε ανακοινωθεί στην παρουσίαση του γηπέδου προ τετραετίας, αρκετοί ακόμη επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να πράξουν το ίδιο, αποδεικνύοντας πως η κατασκευή του γηπέδου, που αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, είναι έργο πολλών και όχι ενός.

Το 2019, άλλωστε, αναμένεται να είναι η χρονιά στην οποία η κατασκευή του γηπέδου θα πορευτεί προς την ολοκλήρωσή της, με την τοποθέτηση του στεγάστρου αλλά και την έναρξη των εργασιών υπογειοποίησης του δρόμου που θα περνάει πίσω από την παλιά σκεπαστή εξέδρα. Ηδη η τοποθέτηση των κερκίδων και των πυλώνων στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται σε εξέλιξη και ο χώρος έχει πάρει ξεκάθαρη μορφή γηπέδου.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε χθες από κοντά την πρώτη προπόνηση της ομάδας για το νέο έτος και ευχήθηκε καλή χρονιά σε παίκτες και επιτελείο. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης δεν έμεινε στις καθιερωμένες ευχές, προσπαθώντας να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας.

«Χρόνια πολλά, με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.

Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ό,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η άφιξη Κρστίτσιτς

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Σέρβος μέσος Νέναντ Κρστίτσιτς που πρόκειται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας, ενώ με τα τωρινά δεδομένα η Ενωση βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμη ενός μέσου, αλλά και ενός εξτρέμ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν χρειάζεται να μπορούν να βοηθήσουν τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα, δεδομένου πως ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή