Ο Κουρμπέλης λύνει τα χέρια του Δώνη

Ο Κουρμπέλης λύνει τα χέρια του Δώνη

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στη νέα χρονιά ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 9 Δεκεμβρίου, μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης για πρώτη φορά ύστερα από σχεδόν τρεις εβδομάδες, έπαιξε χωρίς ενοχλήσεις στο δίτερμα και τίθεται πλέον στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον πρώτο αγώνα του 2019, την ερχόμενη Πέμπτη στη Λαμία για το Κύπελλο. Ο αρχηγός της ομάδας έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού από το ξεκίνημα της προετοιμασίας (έχασε ένα πολύ μεγάλο μέρος της) και η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή του, που βλέπει τη λίστα των απόντων να μειώνεται συνεχώς.

Σε κανονικούς ρυθμούς έχουν μπει πλέον και ο Κουλιμπαλί με τον Μουνιέ, όπως και ο Ινσούα, ο οποίος επέστρεψε χθες στις προπονήσεις έχοντας μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του λόγω του πολύωρου ταξιδιού του στην Αργεντινή. Εκτός προπόνησης παραμένουν οι δύο σέντερ φορ της ομάδας, ο μεν Μακέντα λόγω του διαστρέμματος που έπαθε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο δε Καμπετσής λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Και για τους δύο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λαμία. Στο ιατρικό δελτίο είναι και το όνομα του Κότσαρη (βαριά θλάση, θα μείνει εκτός όλο τον Ιανουάριο), ενώ ο νεαρός Σέχου κάνει ατομικό και βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Η σημερινή προπόνηση θα είναι διπλή, πρωί και απόγευμα. Ο Κουρμπέλης δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα υπολογίζεται άμεσα, σε αντίθεση με τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Αλτμαν, οι οποίοι προπονούνται κανονικά αλλά αναμένεται να μπουν σταδιακά στα παιχνίδια.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, είναι ακόμα πίσω από πλευράς ρυθμού και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, παρότι έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες από τον τραυματισμό του. Χρόνο θα χρειαστεί και ο Αρμενάκας, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή