Ελεύθερη πτώση για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία

Ελεύθερη πτώση για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δίνη νέας κρίσης περιστρέφεται πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η ήττα εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ προχθές το βράδυ και η περαιτέρω απομάκρυνση της Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία υποχρεώνουν τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη λήψη άμεσων αποφάσεων ενίσχυσης της ομάδας.

Λίγο πριν η «Μπάρτσα» επικρατήσει δύσκολα με 2-1 στην έδρα της Χετάφε, η Ρεάλ –ή μάλλον το φάντασμά της– έχανε από την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν με 2-0, εν μέσω αποδοκιμασιών των οπαδών, που επικεντρώθηκαν ιδιαιτέρως στον Βραζιλιάνο αρχηγό της Ρεάλ, Μαρσέλο. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την παραπαίουσα Βιγιαρεάλ (2-2) την περασμένη Πέμπτη.

Mία ώρα μετά την ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι «μερένχες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπραΐμ Δίαθ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ φέρονται να έχουν κάνει κρούση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Κρίστιαν Ερικσεν, πιθανώς από το καλοκαίρι. Ο πρώην της Τότεναμ, Γκάρεθ Μπέιλ, δεν άντεξε στο βάρος μιας Ρεάλ που βασιζόταν πάνω του για μία ακόμη φορά φέτος, και αποχώρησε τραυματίας από το κυριακάτικο ματς.

«Πρόκειται για κρίση δίχως τέλος» έγραφε χθες η εφημερίδα Marca της Μαδρίτης, αν και η Ρεάλ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία για πέναλτι που δεν της δόθηκε και ειδικά για τον βιντεοδιαιτητή που εμφανίζεται να πανηγυρίζει στον χώρο ελέγχου της τηλεοπτικής εικόνας για τέρμα που κατακυρώθηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα μετράει 40 βαθμούς και έχει αποκτήσει προβάδισμα πέντε βαθμών από τη δεύτερη Ατλέτικο, που άντεξε στην έδρα της τρίτης Σεβίλλης και πήρε ισοπαλία 1-1, ενώ η Ρεάλ βρίσκεται στο -10 από την κορυφή, με 30 βαθμούς. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής: Βαγιαδολίδ – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1, Αλαβές – Βαλένθια 2-1, Ουέσκα – Μπέτις 2-1, Λεβάντε – Χιρόνα 2-2, Εσπανιόλ – Λεγκανές 1-0, Εϊμπάρ – Βιγιαρεάλ 0-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή