Θύμα ίωσης ο Παναθηναϊκός, που «τρέχει» για τη Λαμία

Θύμα ίωσης ο Παναθηναϊκός, που «τρέχει» για τη Λαμία

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο δυνατή και από τον «Τηλέμαχο» αποδείχθηκε μια ίωση που αποδεκάτισε τον Παναθηναϊκό, τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα του για το Κύπελλο στη Λαμία. Εννέα παίκτες μαζί με τον Γιώργο Δώνη χτυπήθηκαν από έναν ιό και έμειναν κλινήρεις με υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η απογευματινή προπόνηση για να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης της ίωσης και στους υπολοίπους. Αρκετοί από τους «πράσινους» χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο, με τους Μπουζούκη, Οικονόμου και Θεοχάρη να παραμένουν νοσηλευόμενοι μέχρι σήμερα, με μικρές πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα στη Λαμία.

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Κυριακή και ο Καμπετσής, αλλά ήταν καλύτερα χθες και πήρε εξιτήριο, ενώ στο «Υγεία» πήγε και ο Γιώργος Δώνης για να αρχίσει εντατική θεραπεία και να μην τεθεί θέμα απουσίας του από τον μεθαυριανό αγώνα. Εκτός από τους νοσηλευόμενους, από την ίωση προσβλήθηκαν και οι Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Τζανδάρης, οι οποίοι δεν πήγαν το πρωί στο Κορωπί για προπόνηση. Το πόσοι από αυτούς θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στη Λαμία θα φανεί μετά τη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στη 1 το μεσημέρι. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Μακέντα. Δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και είναι αμφίβολος ακόμα και για τον αγώνα με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός επιθετικός κάνει από τις 16 Δεκεμβρίου μόνο θεραπεία και ατομικό.

• Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή