Στην Πάτρα μέσω… Ντουμπάι ο ΠΑΟΚ λόγω Πρίγιοβιτς

Στην Πάτρα μέσω… Ντουμπάι ο ΠΑΟΚ λόγω Πρίγιοβιτς

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Πάτρα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή (17.00) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όμως η «σκέψη» του συλλόγου είναι μεταξύ του Ντουμπάι και της Θεσσαλονίκης, καθώς το μεγάλο θέμα που απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» τις τελευταίες μέρες είναι η περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός δεν είναι στην αποστολή του αγώνα και δεν προπονήθηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς η εξωπραγματική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ που προσφέρει στον 28χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών αλλάζει κατά πολύ τις ισορροπίες. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως δεν επιθυμεί την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, όμως αν η Αλ Ιτιχάντ πληρώσει στους Κυπελλούχους Ελλάδος 10 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του παίκτη, τα χέρια της ελληνικής ομάδας είναι «δεμένα». Ο λόγος που η μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα των Εμιράτων δεν προσφέρει όλο το ποσό στους Θεσσαλονικείς, αλλά προτίθεται να πληρώσει σε δόσεις, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να μπορεί να απαντήσει αρνητικά.

Τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν στη σημερινή συνάντηση του Πρίγιοβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, καθώς όπως είναι φυσιολογικό, ο Σέρβος έχει μια πρόταση στα χέρια του που ουσιαστικά αλλάζει τη ζωή του. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, καθώς ακόμα και αν έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει τη μεταγραφή, ενδεχομένως να μη θέλει και να ρισκάρει κρατώντας στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα έχει το μυαλό του στο 100% στον ΠΑΟΚ και τον απόλυτο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά του σημερινού παιχνιδιού, πέραν του Πρίγιοβιτς εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάτος, Χατσερίντι και Ακπόμ στον πρώτο αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» για το 2019. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου και την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Μπαλογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή