Xωρίς Γιώργο Δώνη σήμερα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Xωρίς Γιώργο Δώνη σήμερα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον αλλά χωρίς τον Γιώργο Δώνη στην αποστολή, έφτασε ο Παναθηναϊκός στη χιονισμένη Λαμία για τον αποψινό (19.30) πρώτο αγώνα του με την τοπική ομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ο 49χρονος προπονητής παρέμεινε και χθες κλινήρης, με τους γιατρούς να μην του δίνουν άδεια να ακολουθήσει την αποστολή και να του συνιστούν ακόμα κι αν πάρει εξιτήριο σήμερα, να μην πάει στη Λαμία για να μην επιβαρύνει μέσα σε τόσο κακές καιρικές συνθήκες την υγεία του. Ο Δώνης θεωρεί το παιχνίδι πολύ σημαντικό και σκοπεύει να αγνοήσει τις συστάσεις των γιατρών, αρκεί να πάρει εξιτήριο μέχρι το μεσημέρι και να έχει αναλάβει κάπως τις δυνάμεις του. Αν δεν τα καταφέρει, θα τον αντικαταστήσει ο Μάκης Αγγελίνας. Οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Καμπετσής, Θεοχάρης και Σέχου έμειναν οριστικά εκτός πλάνων λόγω της ίωσης που τους κατέβαλε τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Μακέντα, Κότσαρης, όπως και ο ανέτοιμος Αλτμαν.

Αντίθετα, οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί επιστρέφουν μετά ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, αλλά εάν ο αγωνιστικός χώρος είναι σκεπασμένος από χιόνι όπως στο περυσινό παιχνίδι για το Κύπελλο που έληξε με 4-1 υπέρ της Λαμίας, το πιθανότερο είναι να μην παίξουν ή να χρησιμοποιηθούν για λίγο αν παραστεί ανάγκη, για να προφυλαχθούν. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 17χρονος Δημήτρης Σερπέζης από την Κ19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή