ΠΑΟΚ: Ο Μπεργκ, η ρήτρα και ο Μπονατίνι

ΠΑΟΚ: Ο Μπεργκ, η ρήτρα και ο Μπονατίνι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντεπίθεση σε αγωνιστικό και επικοινωνιακό επίπεδο ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για να επαναφέρει την εικόνα κυριαρχίας που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία τσαλακώθηκε από την απόφαση του Πρίγιοβιτς να προτιμήσει τα πετροδολάρια της Αλ Ιτιχάντ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκοπεύει να ρίξει στην αγορά το μεγαλύτερο μέρος από τα 10 εκατ. ευρώ που θα πληρώσουν (σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, όπως ενημέρωσαν) οι Σαουδάραβες για τη ρήτρα του Σέρβου, με στόχο να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην επίθεση, αλλά και να συνειδητοποιήσουν όλοι πως θα κάνει του ό,τι χρειαστεί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η περίπτωση του Μπεργκ μοιάζει ελκυστική, ειδικά μετά το άνοιγμα που έκανε ο Σουηδός επιθετικός τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να κλείσει καμία πόρτα για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι απαιτήσεις της Αλ Αϊν (έχει μαζί της συμβόλαιο ώς το καλοκαίρι), όσο η ρήτρα των 5 εκατ. που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός εάν ο Μπεργκ αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα πριν από τις 31 Ιανουαρίου.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στα πάνω ράφια της αγοράς για τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καλών επιθετικών που εξετάζονται, όπως αυτή του 24χρονου Βραζιλιάνου σέντερ φορ της Γουλβς, Λέο Μπονατίνι.

Ποιοτικός παίκτης αναζητείται και για το κενό του τραυματία Βέρνμπλουμ, με πορτογαλικό ΜΜΕ να κάνει λόγο περί ενδιαφέροντος για τον Ματέους Ολιβέιρα, μεσοεπιθετικό της Γκιμαράες και γιο του παλιού Βραζιλιάνου διεθνούς Μπεμπέτο. Το δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή