Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ και επισήμως ο Πρίγιοβιτς

Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ και επισήμως ο Πρίγιοβιτς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και επισήμως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, καθώς κατέβαλε στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Το ένα εκατομμύριο καταλήγει στα ταμεία της Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία είχε κρατήσει ένα ποσοστό 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων, ο Πρίγιοβιτς θα εισπράξει 25 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, μαζί με τα μπόνους οι απολαβές του μπορεί να φθάσουν τα 30 εκατ.! «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Θα σας δω σύντομα στο γήπεδο. Φόρτσα Αλ Ιτιχάντ!», δήλωσε ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σέρβος επιθετικός αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ και τους φίλους της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο κι όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Περισσότερο από ποτέ θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο». Αίσθηση προκάλεσε η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στην οικογένεια Σαββίδη. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο αντικαταστάτης του, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει τις επαφές του με υποψήφιους στόχους.

Σε επέκταση του συμβολαίου του 18χρονου Λευτέρη Λύρατζη έως το 2022 προχώρησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή