ΑΕΚ: Παίζει το «κεφάλι» του με ΠΑΣ ο Ουζουνίδης

ΑΕΚ: Παίζει το «κεφάλι» του με ΠΑΣ ο Ουζουνίδης

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάσος Μπακασέτας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ώς το 2022, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τον κόσμο για τη στήριξη όλο αυτόν τον καιρό, ενώ δήλωσε πως θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στο γήπεδο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016, αγωνίστηκε μαζί της στους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα του 2018 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του τίτλου. «Ονειρό μου είναι να παίξω στην Αγιά Σοφιά», είπε ο Μπακασέτας που αναμένεται να επανενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς όλο τον καιρό που είχε τεθεί εκτός αγώνων συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις.

Στα «απόνερα» του ισόπαλου 1-1 με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο, αβέβαιο είναι το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η τραγική εικόνα που παρουσιάζει η Ενωση το τελευταίο διάστημα δημιουργεί προβληματισμό. Η αγωνιστική αποχή της ΑΕΚ από επίσημες υποχρεώσεις αποτελεί μεν κάποια δικαιολογία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, βάζει σε σκέψεις τους πάντες στη διοίκηση της ομάδας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, δύσκολα πάντως πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα, όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να «παίζει τη θέση του», καθώς οι ποδοσφαιριστές μοιάζει να έχουν απολέσει προ πολλού το κίνητρο να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Εβρίτη τεχνικού.

• Στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει διακοπή εργασιών, λόγω του τραγικού δυστυχήματος της Τρίτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 60χρονος εργάτης πέφτοντας από σκαλωσιά. Στον χώρο πραγματοποιούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι τήρησης των κανόνων ασφαλείας. «Δόθηκε διακοπή εργασιών, επειδή πρόκειται για θανατηφόρο ατύχημα και σαφώς χρειάζονται και περαιτέρω έλεγχοι», είπε ο γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Παναγιώτης Κορφιάτης, προσθέτοντας: «Στους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια του οικοδομικού έργου. Δεν έχει βρεθεί για παράδειγμα κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε», τόνισε καταλήγοντας πως «από τότε που ξεκίνησε το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, έχουν διενεργηθεί τρεις έλεγχοι, ο τελευταίος μαζί με το συνδικάτο των οικοδόμων τον Νοέμβριο και δεν είχε βρεθεί κάτι προβληματικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή