Μια νίκη με περισσότερα κέρδη από τους τρεις βαθμούς για τον ΠΑΟΚ

Μια νίκη με περισσότερα κέρδη από τους τρεις βαθμούς για τον ΠΑΟΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφραγίδα τίτλου μοιάζει για τον ΠΑΟΚ η επιβλητική νίκη του με 3-0 στην Τρίπολη, σε μια έδρα όπου έχει γνωρίσει οδυνηρές ήττες τα τελευταία χρόνια. Παρά την αναστάτωση από την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και το ζιζάνιο της αμφιβολίας που είχε σπείρει η ήττα από την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, παρά την πίεση που προκάλεσε η νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και την ακύρωση κανονικού γκολ του Μπίσεσβαρ στο 0-0, σε μια φάση που θα μπορούσε να αποσυντονίσει την ομάδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έστειλε με την εμφατική νίκη του ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν το σκηνικό. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στο +8 από τον Ολυμπιακό και δείχνουν αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε αντιξοότητα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ύστερα από 34 ολόκληρα χρόνια.

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να περιμένει μεταμεσονύκτια την αποστολή στο αεροδρόμιο, είναι ενδεικτική της ικανοποίησής του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διαβεβαίωσε τους συνεργάτες του πως, παρότι το πρωτάθλημα μοιάζει εξασφαλισμένο και δεν υπάρχει το κίνητρο της Ευρώπης, ο ίδιος θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την ενίσχυση της ομάδας. Ηδη με ανάρτησή του, ο γιος του Γιώργος προανήγγειλε την άμεση άφιξη του παίκτη που θα κληθεί να «γεμίσει τα παπούτσια» του Πρίγιοβιτς. Ολα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Λέο Μπονατίνι, που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των Μπεργκ και Κεσέρου, λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών του και της ηλικίας του.

Ο ΠΑΟΚ θα επαναφέρει στο ρόστερ του δύο δικά του παιδιά που τα είχε δώσει με δανεισμό. Μιλώντας σε μέσο του Καζαχστάν, ο Πέδρο Ενρίκε επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, όπως την είχε προαναγγείλει μέσω Instagram λίγες ημέρες νωρίτερα ο Γιώργος Σαββίδης. Ο ίδιος προανήγγειλε και την επιστροφή του Γιαννούλη, αναρτώντας φωτογραφία του με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Για να συναινέσει ο Ατρόμητος στην πρόωρη επιστροφή του, θα παραχωρηθεί δανεικός ο Ουάρντα, ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα μετά την αντίδρασή του για τη μη χρησιμοποίησή του στην Τρίπολη. Για να καλύψει το κενό του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ατρόμητος συζητεί με τη Σεντ Ετιέν τη διακοπή του δανεισμού του Κατράνη στη Μουσκρόν και την επιστροφή του στο Περιστέρι, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή