Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός για τον Αρμενάκα

Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός για τον Αρμενάκα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης

Κάθε άλλο παρά αγχωμένος εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Στα μισά της μεταγραφικής περιόδου, οι «πράσινοι» δεν έχουν ενισχυθεί με νέους παίκτες, καθώς η συμφωνία με τον Πάνο Αρμενάκα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη λόγω εκκρεμότητας που έχει ο ομογενής ποδοσφαιριστής με την Ουντινέζε. Στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο εκπρόσωπός του έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο 20χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσκομίσει το σχετικό έγγραφο από την πρώην ομάδα του, γι’ αυτό και αναβάλλεται συνεχώς η άφιξή του στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι καθαρά διαδικαστικό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί, αλλά, αν δεν έλθουν τα απαραίτητα έγγραφα, ο Αρμενάκας δεν θα επιστρέψει στο Κορωπί. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει το συγκεκριμένο θέμα, ο Νταμπίζας ψάχνει χωρίς πίεση. Αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία από την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών ή καλός παίκτης που να μπορεί να έλθει ως δανεικός, θα γίνει η σχετική κίνηση. Αν όχι, το ρόστερ θα μείνει ως έχει, ενδεχομένως και πιο ανάλαφρο, καθώς ο Δώνης εκτιμά ότι ορισμένοι από τους νεαρούς παίκτες του που δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής πρέπει να δοθούν δανεικοί για να αποκτήσουν εμπειρίες.

• Αρκετές πιθανότητες έχει ο Ινσούα να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, την άλλη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Η μαγνητική έδειξε ότι έχει υγρό στο γόνατο και θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να αποθεραπευθεί. Το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία για το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως θα το έχανε, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό τη μία αγωνιστική της ποινής του (τέσσερις κίτρινες).

• Ρεπό είχαν χθες οι «πράσινοι», όπως συνήθως κάθε Τρίτη όταν δεν υπάρχει αγώνας μεσοβδόμαδα. Σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.