Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ

Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν χθες οι έλεγχοι της Επιθεώρησης Εργασίας στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την επιτροπή να δίνει εγγράφως το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των εργασιών που είχαν διακοπεί μετά τον θάνατο ενός 60χρονου εργάτη στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν παραλείψεις στις εγκαταστάσεις του έργου, ενώ ο θάνατος δεν οφείλεται σε εργατικό δυστύχημα, συνεπώς οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά.

Στα αγωνιστικά και στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ διέψευσε πως υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση απόκτησης του Αλέξανδρου Νικολιά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Κισσαμικό συνεχίζεται, ενώ εκτιμάται πως Λιβάγια και Μπακάκης θα μπορέσουν να βοηθήσουν επιστρέφοντας στις προπονήσεις. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και την επόμενη εβδομάδα τον Κισσαμικό για τη φάση των «16» του Κύπελλου, στη ρεβάνς του 1-1 της Κρήτης.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Εκι Πόνσε με την ΑΕΚ έχουν κινητοποιήσει τη διοίκηση της ομάδας που αναμένεται να καταβάλει προσπάθεια να τον αποκτήσει. Ο Αργεντινός που έχει ήδη σημειώσει 10 γκολ με τον «Δικέφαλο», έχει ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρόμα, ωστόσο βάσει της συμφωνίας που έγινε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι, οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με την ελληνική ομάδα ουσιαστικά ξεκινούν από μηδενική βάση, καθώς ο Πόνσε ήθελε να έχει μια ξεκάθαρη άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή