Σήμερα το φάιναλ φορ κυπέλλου πόλο

Σήμερα το φάιναλ φορ κυπέλλου πόλο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φαβορί τον Ολυμπιακό αρχίζει σήμερα στο χιονισμένο Καρπενήσι το 20ό φάιναλ φορ του κυπέλλου πόλο των ανδρών. Στους ημιτελικούς θα βρεθούν αντιμέτωποι το Περιστέρι με τη Βουλιαγμένη (18.00) και ο Ολυμπιακός με τη Γλυφάδα (20.00). Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο (14.00).

Η διαφορά των «ερυθρολεύκων», αυτή τη χρονιά, με τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη, κάτι που παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής του συλλόγου. «Αποδεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί. Το λέμε και μόνοι μας. Ηρθαμε στο Καρπενήσι αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, όπως σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Εχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπούμε. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό κύπελλο στην ιστορία μας», τόνισε ο προπονητής. Η δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Βουλιαγμένη έχει στόχο την πρόκριση στον τελικό. «Ξεκάθαρο φαβορί αποτελεί ο Ολυμπιακός. Αρχικός στόχος της Βουλιαγμένης είναι η παρουσία στον τελικό. Εκεί θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης», υπογράμμισε ο Χρήστος Αφρουδάκης, αρχηγός των «μπέμπηδων».

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε και ο Δημήτρης Μάζης, προπονητής της Γλυφάδας: «Δυστυχώς, βρήκαμε ως αντίπαλο στους ημιτελικούς τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Απέχουμε… έτη φωτός από τον αντίπαλο. Θα διεκδικήσουμε όμως ώς το τέλος τις όποιες πιθανότητες έχουμε». Η τέταρτη ομάδα, το Περιστέρι, με την παρουσία της στο φάιναλ φορ έχει, ήδη, πετύχει τον στόχο της. «Είναι μια παρθενική εμφάνιση για τον σύλλογο. Δυστυχώς λείπουν οι δυο διεθνείς Καναδοί, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά την απουσία τους. Εχουμε δουλέψει πολύ», δήλωσε ο προπονητής Κώστας Πασλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή