Πιο ισχυρός για τον τίτλο γίνεται ο ΠΑΟΚ

Πιο ισχυρός για τον τίτλο γίνεται ο ΠΑΟΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις μεταγραφικές προσθήκες τις τελευταίες τέσσερις ημέρες ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, συνδυάζοντας την ενίσχυση του ρόστερ του με ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Τελευταίο αγωνιστικό «θύμα» των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα ήταν ο Πανιώνιος, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί με 3-0, φτάνοντας στην εντυπωσιακή επίδοση των 15 νικών και μιας ισοπαλίας σε σύνολο 16 αγώνων. Χθες το βράδυ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο με ταυτόχρονη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2022. «Είναι πάντα ωραίο να γυρνάς σπίτι σου», είπε ο Ελληνας αμυντικός που μέσω των καλών εμφανίσεών του στην ομάδα της Αθήνας κέρδισε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο, δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο του παιχνίδι στα «ασπρόμαυρα», αλλά και το πρώτο του γκολ, καθώς η «σφήνα» της Τζένοα για την απόκτησή του δεν επηρέασε τελικώς την έκβαση της μεταγραφής από τη Γιαγκελόνια. Την Παρασκευή, ο ΠΑΟΚ είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση και του Κροάτη Γιόσεπ Μίσιτς και την ίδια ώρα υπήρξε επέκταση συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Ανχελ Κρέσπο, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αλλά και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ανεπηρέαστος από τη φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκοράροντας έξι γκολ χωρίς τον Σέρβο στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Ωρα Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 19.30 την Παναχαϊκή για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στην Πάτρα. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ούτως ώστε να πάρει την πρόκριση, ενώ εκτός για τους Πατρινούς έμεινε ο σκόρερ του πρώτου αγώνα Νίκος Λουμπαρδέας αλλά και ο Σπύρος Φουρλάνος. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννενα στη ρεβάνς του 1-1 των «Ζωσιμάδων», εν μέσω αρκετών διοικητικών ζητημάτων, λόγω της παραίτησης του Νίκου Ζαμάνη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες σε αγώνες με μεγάλους αντιπάλους (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) και φιλοδοξούν να μετριάσουν την απογοητευτική φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα με μια πρόκριση στο Κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή