Κάταγμα ο Νεϊμάρ, χάνει τη Γιουνάιτεντ

Κάταγμα ο Νεϊμάρ, χάνει τη Γιουνάιτεντ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο κάταγμα στο μετατάρσιο αποκόμισε, την Τετάρτη το βράδυ, ο Νεϊμάρ στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Στρασβούργου (2-0) για το Κύπελλο της Γαλλίας, στο ίδιο πόδι και στο ίδιο σημείο όπου είχε τραυματιστεί και τον περασμένο Μάρτιο.

Σε μερικά δευτερόλεπτα, ο 19χρονος μέσος του Στρασβούργου Μόαταζ Ζεμζένι έκανε τρεις φορές φάουλ στον 26χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος εν τέλει γύρισε τον αστράγαλό του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Νεϊμάρ ήταν σαφώς απογοητευμένος από την εξέλιξη, ενώ όπως κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας ότι πονάει αρκετά.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως ο Αντονι Γκονσάλβες στάθηκαν στις «προκλητικές» ντρίμπλες του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Είναι το στυλ του τέτοιο, όμως μη διαμαρτύρεται μετά όταν έχει χτυπήσει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, τον σέβομαι, αλλά μη διαμαρτύρεται αφού έχει χτυπήσει».

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στον προπονητή της Παρί, Τόμας Τούχελ, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τα σχόλια των αντιπάλων. «Ηταν μια κατάσταση στην οποία τού έγινε φάουλ τρεις φορές, το ένα μετά το άλλο. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε το φάουλ και εν συνεχεία γύρισε το πόδι του Νεϊμάρ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός της Παρί είναι ανήσυχος, καθώς η ομάδα του, αναμετριέται στις 12 Φεβρουαρίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νεϊμάρ δεν θα είναι διαθέσιμος.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Στρασβούργου αποκάλεσε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ «φαινόμενο», αλλά επίσης δήλωσε πως δεν υπήρξε «τίποτα κακόβουλο» στις ενέργειες των παικτών του: «Υπάρχουν στιγμές που πρέπει κάποιος να παίξει σκληρά, είναι τόσο απλό. Δεν ζήτησα από τους παίκτες μου να πάνε και να κλωτσήσουν τον Νεϊμάρ, αλλά καταλαβαίνω γιατί είχαν φτάσει στα όριά τους με κάποιον που προσπαθούσε να τους πειράξει και να τους προκαλέσει λίγο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή