Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τρίτη στη σειρά εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, που συνδυάστηκε με εξαιρετική απόδοση, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος είναι οι νίκες επί της ΑΕΛ αύριο βράδυ στο Καραϊσκάκη και επί του Πανιώνιου το Σάββατο στο Φάληρο. Και έπειτα το πρόγραμμα θα έχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου με θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μπει σε τροχιά τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες μία ακόμη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά με στόχο να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του. Εν συνεχεία ενδέχεται να αναλάβει πόστο στον σύλλογο. Ο έμπειρος στόπερ είναι η πέμπτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Γιώργο Μασούρα, Φράνκο Σολδάνο, Ζιλ Ντίας και Γιούρι Λοντίγκιν. Στην Εμπολι παραχωρήθηκε ο Δημήτρης Νικολάου με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, με την ιταλική ομάδα να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι, εφόσον καταβάλει 5.000.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή