Σε εγρήγορση η ΑΕΚ λόγω των διπλών αγώνων

Σε εγρήγορση η ΑΕΚ λόγω των διπλών αγώνων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλή αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ΑΕΚ για αυτή την εβδομάδα, καθώς η Ενωση υποδέχεται κατά σειρά τον Λεβαδειακό αύριο το απόγευμα και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, με στόχο τη διεύρυνση του σερί των νικών της. Το πέρασμα της Ενωσης από τη Νέα Σμύρνη με 2-0 έφερε την 3η συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να πετύχει από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, αντιμετωπίζοντας ακριβώς τους ίδιους αντιπάλους.

Η Ενωση εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού στη βαθμολογία, όμως οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν επίσης με νίκες, κάτι που καθιστά τις προσεχείς αναμετρήσεις ιδιαίτερα κρίσιμες. Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν και στο ΟΑΚΑ την Κυριακή αναμένεται πολύς κόσμος, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αυριανό αγώνα. Μάνταλος και Οικονόμου θα εκτίσουν την τιμωρία τους λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε συνεχίζει να έχει σταθερή σχέση με τα δίχτυα, σκοράροντας το 4ο του γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια της ομάδας, έχοντας συνολικά 11 σε 16 συμμετοχές. Ο Αργεντινός δεν έχει αναπτύξει τη σχέση λατρείας που είχε ο Σέρχιο Αραούχο με τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο ήδη έφτασε τα γκολ που είχε πετύχει πέρυσι ο συμπατριώτης του, έχοντας μάλιστα 7 αγώνες λιγότερους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή