«Το χρωστάμε στα παιδιά της Θύρας 7»

«Το χρωστάμε στα παιδιά της Θύρας 7»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα μνήμης η σημερινή, καθώς συμπληρώνονται 38 χρόνια από την τραγωδία στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του παλιού σταδίου Καραϊσκάκη. Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί στο μνημείο των θυμάτων στο γήπεδο Καραϊσκάκη το ετήσιο μνημόσυνο. Μέσα σε αυτό το φορτισμένο, όπως κάθε χρόνο, κλίμα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ χθες η ΠΑΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το σύνθημα για την Τούμπα, τονίζοντας: «Το χρωστάμε στα παιδιά της Θύρας 7 και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Οι «Πειραιώτες» θέλουν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης για να πλησιάσουν στους 3 βαθμούς τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και να μπουν σε τροχιά τίτλου. Αλλο αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους για την κατάκτηση της κορυφής. Για τον λόγο αυτό, το ντέρμπι έχει χαρακτήρα τελικού πρωταθλήματος.

Η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστεί στην Τούμπα δεν ταξίδεψε καν στη Λαμία, όπου την Τετάρτη ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-3 για τον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρεμπιπτόντως, η ρεβάνς του Φαλήρου θα γίνει την Πέμπτη 28 του μηνός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή