Σαρωτικός ο Αρης στην Τρίπολη, ψυχωμένη η ΑΕΛ στο Αγρίνιο

Σαρωτικός ο Αρης στην Τρίπολη, ψυχωμένη η ΑΕΛ στο Αγρίνιο

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλμα Ευρώπης έκανε ο Αρης στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με 3-0 του Αστέρα, ο οποίος πλέον μπαίνει σε περιπέτειες. Αντίθετα, σημαντικό βαθμό πήρε η ΑΕΛ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, αλλά οι «βυσσινί» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στην Τρίπολη, ο Αρης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του και το κατάφερε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Μόλις στο 9΄ ο Λάρσον με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1 για τους «κίτρινους», οι οποίοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 23΄ ήταν η σειρά τού Ντιγκινί να πληγώσει τους «Αρκάδες», όταν εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική πάσα του Σιώπη, έμεινε όρθιος στο μαρκάρισμα του Βλάχου και με πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Με το 0-2 εις βάρος του, ο Αστέρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Μανιά στο 32΄, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και η… χαριστική βολή. Ο Τόνσο σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Γκαρσία σε κενό τέρμα την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα. Το 0-3 δεν άφηνε περιθώρια στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα 45 λεπτά πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να φθάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βλάχος, Πασαλίδης, Ορτέγκα (46΄ Αραβίδης), Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (85΄ Δουβίκας), Ρόλε, Φερνάντεζ (70΄ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Ρος, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπάσα (57΄ Ματίγια), Σιώπης, Γκαρσία, Τόνσο (84΄ Βέλεθ), Λάρσον (74΄ Φετφατζίδης), Ντιγκινί.

Στο Αγρίνιο όλα προμήνυαν ένα εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 24΄ και στο 42΄ προηγήθηκαν χάρις στα γκολ των Μάζουρεκ και Μπαϊρόβιτς. Το 2-0 του ημιχρόνου, όμως, δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Στο 62΄ ο Φατιόν με καρφωτή κεφαλιά έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 69΄ να σκοράρει, ξανά, από τη βούλα του πέναλτι και να ισοφαρίσει. Στο… ροντέο που ακολούθησε δεν αναδείχθηκε νικητής, με τον Νούνιτς της Λάρισας να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 71΄, όταν σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Λουσέρο (74΄ Τσιγγάρας), Αμαράλ, Γκούγκα, Αργκους (78΄ Μαλής), Μπαϊρόβιτς (63΄ Μοράρ).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Λεοζίνιο (63΄ Σικάβκα), Ακόστα (46΄ Μπαργκάν), Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (89΄ Μόρας), Φατιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή