AEK: «Παρών» ο Μπακασέτας, ανοικτό του Τσιγκρίνσκι

AEK: «Παρών» ο Μπακασέτας, ανοικτό του Τσιγκρίνσκι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάσος Μπακασέτας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ατομικά προπονήθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και η συμμετοχή του στον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, συνεπώς το τοπίο όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει από σήμερα, αν και με τα όσα έχει δείξει ο Μανόλο Χιμένεθ, το σύστημα 4-4-2 μοιάζει το επικρατέστερο για το κρίσιμο παιχνίδι. Από τη συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι, βεβαίως, θα κριθεί και το κατά πόσον θα μπορεί να υπάρχει αλλαγή στη διάταξη. Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα κρίσιμο, τονίζοντας πως τις επόμενες μέρες θα υπάρχει εντατικό πρόγραμμα ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές συγκέντρωση στην καθημερινότητα των προπονήσεων.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Μαρίνο Ουζουνίδη, που προπονούσε τους ποδοσφαιριστές το απόγευμα, ο Χιμένεθ έχει ήδη πραγματοποιήσει μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητα του συνόλου, καθώς οι προπονήσεις διεξάγονται το πρωί, εξαιρουμένης της τελευταίας πριν από τους αγώνες, όταν και θα γίνεται το απόγευμα για λόγους προσαρμογής σε συνθήκες παιχνιδιού. Η ΑΕΚ ακολουθούσε το ίδιο πρόγραμμα και την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, οι Αντρέ Σιμόες και Τάσος Μπακασέτας που ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαια με την ομάδα, παρέθεσαν γεύμα στους συμπαίκτες τους, ενώ ευχήθηκαν και στον Νίκλας Χουλτ για τα γενέθλιά του. Σχολιάζοντας τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αντιμετώπισε και πέρυσι την ομάδα της πατρίδας του τόνισε μέσω δηλώσεών του πως «δεν είναι ευχάριστο να το παραδέχομαι, αλλά έχω την εντύπωση πως φέτος ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το πιο σταθερό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα». Ο Ουκρανός αμυντικός χαρακτήρισε τον Φορτούνη τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ολυμπιακού, προσθέτοντας πως το πιο σημαντικό για την Ντιναμό είναι να μην ηττηθεί στο Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή