Διάρκεια και νοοτροπία αναζητεί στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Διάρκεια και νοοτροπία αναζητεί στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το πρωί (10.30) επιστρέφει στις προπονήσεις η ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό. Η ανάλυση των λαθών και η ανασύνταξη της ομάδας ενόψει της συνέχειας ήταν τα όσα συζητήθηκαν στα Σπάτα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος» προετοιμάζεται για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας. Ο τομέας που θέλει περισσότερο να δουλέψει ο Μανόλο Χιμένεθ αφορά την αγωνιστική διάρκεια της ΑΕΚ και το κατά πόσον οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να έχουν τη νοοτροπία του νικητή που οδήγησε στις περυσινές σπουδαίες επιτυχίες. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Ενωση είναι αρκετά απαιτητικό με κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, τη ρεβάνς του Κυπέλλου και ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο, η Ενωση αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, ενώ την Τρίτη υποδέχεται τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του 0-1 του Περιστερίου. Στις 2 Μαρτίου, η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Αρη και στις 9/3 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, στην τελευταία της ευκαιρία για νίκη σε ντέρμπι πρωταθλήματος. Ακολούθως, επισκέπτεται το Περιστέρι σε αγώνα που αν τα αποτελέσματα της Ενωσης δεν είναι θετικά μέχρι εκείνο το παιχνίδι, ενδέχεται να αποτελεί και κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση. Στη συνέχεια το πρόγραμμα γίνεται πιο «ήπιο» μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με τον «Δικέφαλο» να εύχεται να αγωνιστεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

• Σε δηλώσεις του στη δημόσια ραδιοφωνία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμό της ΑΕΚ, αν και όπως ανέφερε «το θεωρώ δύσκολο να γυρίσω, γιατί τα πράγματα δεν πάνε προς το καλύτερο». Σχολιάζοντας την ήττα της ΑΕΚ, στο ντέρμπι, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ είπε πως «η ήττα δεν είναι το τέλος του κόσμου, στην Ελλάδα βλέπουμε μερικά πράγματα υπερβολικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή