Κύπελλο: Ολα δείχνουν ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο

Κύπελλο: Ολα δείχνουν ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε στις 19.30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στο Περιστέρι. Παρά την εκτός έδρας επικράτησή της, όμως, η ΑΕΚ δεν πείθει πως μπορεί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ, κυρίως λόγω της εικόνας που έδειξε στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1), καθώς οι ευκαιρίες που έδωσε στην ομάδα της Ριζούπολης, θα μπορούσαν εύκολα να μετατραπούν σε γκολ.

Η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ βρίσκεται σε «κρίση», ελλείψει λύσεων λόγω των τραυματισμών των Χουλτ, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, του παραγκωνισμένου Λαμπρόπουλου αλλά και της κακής χημείας των Τσόσιτς-Οικονόμου που έχουν υποπέσει σε «φτηνά» λάθη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης. Η ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ στο σημερινό παιχνίδι είναι σίγουρα κάτι που θα έχει ενδιαφέρον, ενώ το Σάββατο η Ενωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρη σε μια κρίσιμη μάχη για το πρωτάθλημα, συνεπώς αναμένεται να υπάρξουν και επιπρόσθετες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου.

Από πλευράς Ατρομήτου, υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την απόρριψη του αιτήματος ορισμού ξένου διαιτητή στο παιχνίδι και μέσω ανακοίνωσης υπήρξε τοποθέτηση κατά του ορισμού του Τάσου Παπαπέτρου στο παιχνίδι. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βλέποντας τον ορισμό της συγκεκριμένης τετράδας από την ΚΕΔ, ενώ επανειλημμένως έχει ζητήσει από την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τόσο με τις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα όσο και στους δύο αγώνες με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους για ό,τι συμβεί στο παιχνίδι προσωπικά τον κ. Περέιρα και τον κ. Γραμμένο», αναφέρει η τοποθέτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή