ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επεισοδιακή αλλαγή σκυτάλης στον ΠΑΟ

epeisodiaki-allagi-skytalis-ston-pao-2301998

Με επεισοδιακό τρόπο σφραγίστηκε η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να επιστρέφει στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ αντί του Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει τον Σεπτέμβριο του 2017! Περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί εισέβαλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου θα συνεδρίαζε το Δ.Σ. της εταιρείας για να μιλήσουν στα μέλη του και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Οι πόρτες άντεξαν στην πίεση και με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμοτέρων, οι εισβολείς αποχώρησαν με συνθήματα κατά πάντων, χωρίς να καταφέρουν να μπουν στην αίθουσα των συνεδριάσεων.

Η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της ΠΑΕ έγινε μετά την απόφαση του Βασίλη Κωνσταντίνου να παραιτηθεί για να διεκδικήσει θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, σε γραπτή δήλωσή του: «Οι θέσεις που κατείχα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούν χρόνο και πλήρη αφοσίωση, οπότε με δεδομένη την επιθυμία μου να κατέβω στον προεκλογικό στίβο, δεν θα μπορούσα να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον ρόλο μου στην ΠΑΕ. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία που είχαμε. Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει εκεί όπου του αρμόζει, εκεί όπου μάθαμε όλοι μας: στην κορυφή». Αργότερα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για την ανάληψη της θέσης του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ευχαριστώντας τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του.

• Ικανοποιητική πρόοδο της επούλωσης στον μυϊκό ιστό έδειξε το υπερηχογράφημα που έκανε ο Κουλιμπαλί, αλλά θα χρειαστεί ακόμη μία εβδομάδα για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Χάνει έτσι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Μουνιέ ο οποίος έπαθε θλάση στον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η ποινή του Εμμανουηλίδη έληξε και θα υπολογίζεται πλέον από τον Δώνη.