Στο «ψυγείο» ο Ουάρντα, ζήτησε συγγνώμη

Στο «ψυγείο» ο Ουάρντα, ζήτησε συγγνώμη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου ήρθε με τρόπο εμφατικό και με την Ενωση να προκρίνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Η ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι κράτησε τους παίκτες σε εγρήγορση και η εικόνα του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ατρόμητο. Ενδιαφέρον για αρνητικούς λόγους προκάλεσε το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης, κυρίως λόγω του Αμρ Ουάρντα, καθώς ο Αιγύπτιος, επηρεασμένος από τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκάλεσε τους φίλους της ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης δημοσίευσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υβριστικό κείμενο προς τους φίλους της ΑΕΚ, το οποίο «κατέβηκε» πολύ λίγο αργότερα.

Αυτή του η κίνηση, σε συνδυασμό με τη γενικότερη συμπεριφορά του τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά, εξόργισε και τους ιθύνοντες του Ατρομήτου, που αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι νεωτέρας θα προπονείται μόνος του, σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα, υπήρξε σκέψη και για διακοπή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όμως κάτι τέτοιο απαιτεί συμφωνία και των τριών πλευρών για να επιτευχθεί. Ωστόσο, χθες, ο Αιγύπτιος άσος ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media: «Ζητώ συγγνώμη από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για τη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα εναντίον της οικογένειάς μου, καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν, με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Βγήκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ούτε και την ομάδα που αγωνίζομαι, τον Ατρόμητο. Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον, καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα», τόνισε.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ είχε χθες ρεπό και επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του μεθαυριανού αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Στα θετικά της νίκης του Κυπέλλου, η λειτουργία του 3 – 5 – 2, αλλά και έπειτα από πολύ καιρό η ηγετική εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου, που σκόραρε 2 γκολ, βοηθώντας την Ενωση να φθάσει στην πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή