«Κλειδώνει» 5η θέση ο Αρης, προβληματισμός στην ΑΕΚ

«Κλειδώνει» 5η θέση ο Αρης, προβληματισμός στην ΑΕΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα απέκτησε ο Αρης έναντι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, υπό την προϋπόθεση πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Σε μία τέτοια περίπτωση, μόνο οι τέσσερις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος θα εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Παράλληλα, χάρη στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0, η ομάδα της Θεσσαλονίκης την πλησίασε στους έξι βαθμούς και «φλερτάρει» πλέον και με την 4η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η εικόνα που παρουσίασε το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προβληματίζει ενόψει της συνέχειας, ιδίως αν συγκριθεί με την πρόσφατη εμφατική επικράτηση επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο, όπου αγωνίστηκαν σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, βγάζοντας όμως ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου χαρακτηρίστηκε –και δικαίως– ο βασικός στόχος της σεζόν έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε, όμως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να παρουσιάζεται τόσο αδιάφορη σε αγώνες πρωταθλήματος. Χθες, η Ενωση είχε ρεπό και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας των Μπακάκη, Σιμόες και Κρίστιτσιτς που είναι τραυματίες και δεν προπονήθηκαν την Κυριακή, με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή να είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή