Το διπλό «μέτωπο» του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη και την αδειοδότηση

Το διπλό «μέτωπο» του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη και την αδειοδότηση

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται να αποχαιρετήσει ο Παναθηναϊκός την Ευρώπη που χάνεται! Η ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, με 2-0 τον κρατάει πλέον έξι βαθμούς πίσω από την 5η θέση, αλλά με πρώτο τον Γιώργο Δώνη, κανείς στο στρατόπεδό του δεν θέλει να καταθέσει τα όπλα.

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να ξεχρεώσουν από φέτος την ποινή τους στην Ευρώπη ώστε να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά με καλύτερες προϋποθέσεις, αρκεί να κερδίσουν και τη μάχη για την αδειοδότηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μόνη διέξοδος είναι να υπάρξει αφύπνιση και αντίδραση. «Θα μετρήσει πλέον ο εγωισμός μας», τόνισε ο Δώνης, περιμένοντας ένα καλύτερο πρόσωπο απ’ όλους στα επτά παιχνίδια που απομένουν.

Είναι όλα στην Αθήνα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια να καλυφθεί η διαφορά των έξι βαθμών που υπάρχει αυτήν τη στιγμή με την 5η θέση, ιδίως όταν ο αγώνας με τον Αρη θα γίνει στο ΟΑΚΑ και η νίκη θα είναι σαν… τετράποντο, καθώς θα δίνει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Κάταγμα ο Μπουζούκης

Μετά τους Κουρμπέλη και Ινσούα, και ο Μπουζούκης θα χρειαστεί προστατευτική μάσκα, καθώς υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό. Κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ, στη μάχη για την αδειοδότηση, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες 2-3 εβδομάδες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου, οπότε θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί ή διακανονιστεί όλες οι παλαιότερες οφειλές και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες με τα νυν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα πιο μεγάλα «αγκάθια» είναι οι προσφυγές του Ρινάλντι και του Στραματσόνι, οι οποίες επρόκειτο να εκδικαστούν χθες. Η έφεση του Αργεντινού συζητήθηκε και δόθηκε προθεσμία δύο ημερών για να κατατεθούν υπομνήματα, με τον Παναθηναϊκό να αναγνωρίζει την οφειλή των 530.000 ευρώ που έχει επιδικαστεί, όχι όμως και τη ρήτρα των 90.000 ευρώ που ζητεί η πλευρά του παίκτη.

Είναι πολύ πιθανό να προκύψει άμεσα εξωδικαστική συμφωνία, όπως και με τον Στραματσόνι, η υπόθεση του οποίου αναβλήθηκε για τις 18 Μαρτίου λόγω κωλύματος του δικηγόρου του.

Η προσφυγή του Σιλά συζητήθηκε, ενώ οι Βέμερ και Πέτριτς πληρώθηκαν χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή