Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Κουλιμπαλί, θα προφυλαχθεί με ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Κουλιμπαλί, θα προφυλαχθεί με ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πράσινο φως πήρε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού και σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις, σχεδόν ένα μήνα από τότε που τραυματίστηκε στον αγώνα με τα Γιάννενα. Το υπερηχογράφημα που έκανε χθες ο διεθνής αμυντικός από το Μάλι ήταν «καθαρό» και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση β΄ βαθμού που είχε υποστεί στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Θα μπει στη σημερινή προπόνηση στο κανονικό πρόγραμμα και λογικά θα υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δύσκολα θα είναι στην αποστολή, γιατί έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τον τελευταίο μήνα, αλλά αν δείξει μέχρι την Παρασκευή ότι είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι παρών στο ματς και θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο Κουλιμπαλί είχε αντεπεξέλθει με επιτυχία στον ρόλο του δεξιού στόπερ σε άμυνα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και εκεί προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει ο Δώνης στο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, όταν λογικά θα είναι απόλυτα έτοιμος. Στο ματς με τους «ερυθρολεύκους» αναμένεται να επιστρέψει και ο Μουνιέ, όπως και ο Μπουζούκης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει κάταγμα στη μύτη και μέχρι να ετοιμαστεί η ειδική προστατευτική μάσκα, θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ο Εμμανουηλίδης είναι με την Εθνική Νέων και επιστρέφει στις προπονήσεις μεθαύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή