Μουρίνιο: Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω στη Ρεάλ

Μουρίνιο: Δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω στη Ρεάλ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργισμένοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα (1-4) και τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ, χθες βράδυ στην ισπανική πρωτεύουσα, ζητούσαν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ  και την επιστροφή  του Ζοσέ Μουρίνιο στο πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως, δήλωσε ότι δεν θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει, σημειώνοντας ότι δοκίμασε «μια μοναδική εμπειρία» και πως έχει «φανταστικές αναμνήσεις».

«Δεν θα έβλεπα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, η δουλειά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ό, τι είχα», είπε στην ιστοσελίδα Deportes Cuatro.

«Κάναμε φανταστικά πράγματα, κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα με μοναδικό τρόπο και είχαμε επίσης κακές στιγμές. Έκανα λάθη και βελτιώθηκα πολύ ως προπονητής και ως άτομο μετά από αυτή την εμπειρία. Δεν είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Τσέλσι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στις Ρεαλ, Πόρτο, Ίντερ, σε όλες τις ομάδες που είχα. Αν κάποιος σε αγαπάει είναι ένα καλό συναίσθημα. Η μόνη ομάδα που έφυγα και με φώναξε ξανά, ήταν η Τσέλσι. Με ρώτησαν ποιοι παίκτες πρέπει να αγοράσει η Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησα ότι είναι θέμα του Σολάρι και του προέδρου, όχι  δικό μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή