Με Μουνιέ κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟ

Με Μουνιέ κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την επιστροφή του Αντονί Μουνιέ στις προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι έως τώρα στην προσπάθειά του να ξεχρεώσει από φέτος την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του. Με την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» μείωσαν τη διαφορά από τον 5ο Αρη στους 5 βαθμούς, αλλά είδαν να τους προσπερνάει ο Παναιτωλικός και να τους αφήνει στην 7η θέση. Και τους δύο τούς αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ, κι αν τους νικήσουν, θα έχουν κέρδος ουσιαστικά ακόμη έναν βαθμό, καθώς θα υπερτερούν έναντί τους σε περίπτωση ισοβαθμίας· αλλά για να έχουν νόημα αυτά τα δύο παιχνίδια, θα πρέπει να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Μόνο έτσι θα μείνουν κοντά στην 5η θέση που υπό προϋποθέσεις (ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο) δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, πρέπει να βρει το «φάρμακο» για την επιθετική δυστοκία του, και η επιστροφή του Μουνιέ δίνει μια παραπάνω επιλογή στον Γιώργο Δώνη. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει βοηθήσει φέτος, παραμένει όμως ο πιο έμπειρος και ακριβός παίκτης στο ρόστερ της ομάδας. Λογικά δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αν χρειαστεί να παίξει, έχει την ποιότητα να βοηθήσει να μπει ένα τέλος στην αφλογιστία. Με μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο γιατί οι «πράσινοι» έχουν χάσει τόσο πολύ έδαφος στη βαθμολογία. Σε αντίθεση με τον Μουνιέ που υπολογίζεται, εκτός πλάνων είναι πιθανό να μείνει ο Μαυρομάτης λόγω πόνου στη μέση. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Στάικος.

• Σε 5 δόσεις θα εξοφλήσει ο Παναθηναϊκός τον Γιακούμπα Σιλά, στον οποίο οφείλονταν αρχικά 60 χιλ. ευρώ που, με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, έχουν γίνει περίπου 65 χιλ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή