Μπάσκετ: Αύριο η απόφαση για το ντέρμπι του ΣΕΦ

Μπάσκετ: Αύριο η απόφαση για το ντέρμπι του ΣΕΦ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δεδομένο τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο επικείμενο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ και με αναμενόμενη την εφαρμογή της απόφασης των γηπεδούχων να μην αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους χωρίς ξένoυς διαιτητές, οι πιθανότητες αναβολής του αγώνα αυξάνονται κατακόρυφα, ενόψει της οριστικής απόφασης που θα παρθεί, τελικώς, αύριο. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ θα συνεδριάσει για να ορίσει και να κληρώσει τους διαιτητές των παιχνιδιών της 19ης αγωνιστικής στην Basket League, ενώ ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι εκτός από τη μη προσέλευση της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, αν οριστούν Ελληνες διαιτητές, δεν πρόκειται να επιτρέψει και το άνοιγμα των θυρών του ΣΕΦ, με προφανή σκοπό να αποτρέψει τη σύνταξη του φύλλου αγώνος και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στη σύσκεψη της αστυνομίας (έχει δηλώσει αδυναμία εφαρμογής μέτρων ασφαλείας, την ίδια ημέρα και για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού -Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ) –παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων– για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε, χθες, δεν βρέθηκε λύση και η οριστική απόφαση μετατέθηκε γι’ αύριο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε στη νέα αναβολή της απόφασης και σε ανακοίνωση αναφέρει: «Καλούμε την πολιτεία, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ, την Αστυνομία και όλους τους φορείς να επιληφθούν της κατάστασης, ώστε να σταματήσουν ο κατήφορος και η διάλυση του μπάσκετ από τα καπρίτσια των “ερυθρολεύκων”. Πρόκειται για μια “κακοστημένη παράσταση” των διοικούντων του Ολυμπιακού που ετοιμάζονται για “ηρωική έξοδο”. Στην ουσία μια ομάδα ζητεί από την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και την ΚΕΔ να παρανομήσουν».

Ωρα Ευρωλίγκας

Εκτός των ελληνικών συνόρων και για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός έχει ιδιαίτερη δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο, όπου θα παίξει με την ισόβαθμη Αρμάνι (13 νίκες-12 ήττες) του πρώην «πράσινου» Μάικ Τζέιμς και ενώ η ιταλική ομάδα είχε νικήσει στο ΣΕΦ για τον πρώτο γύρο. Στη διάθεση του Μπλατ δεν θα είναι ο τραυματίας Στρέλιενκς. Το σημερινό πρόγραμμα: Χίμκι – Ρεάλ, Ζαλγκίρις – Μπάγερν, Μακάμπι – Εφές και Γκραν Κανάρια – Νταρουσάφακα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή