ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Μαουρίσιο για την επέμβαση στο γόνατο

ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Μαουρίσιο για την επέμβαση στο γόνατο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να αντιμετωπίσει με θάρρος μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του εμφανίζεται ο Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος πήγε στη χθεσινή προπόνηση για να δει τους συμπαίκτες του και να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επέμβαση, προκαλώντας ευχάριστη αίσθηση με την καλή ψυχολογία του. Ο Μαουρίσιο έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να κάνει την εγχείρηση (ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου) στην Πορτογαλία, από ένα γιατρό που εμπιστεύεται απόλυτα. Ζήτησε, επίσης, να μείνει εκεί για περίπου 2-3 εβδομάδες μέχρι να κοπούν τα ράμματα και μετά να έλθει στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία. Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα σταθμίσει όλες τις παραμέτρους και αναμένεται να του απαντήσει σήμερα, μάλλον θετικά.

Ο παίκτης περιμένει να «ηρεμήσει» πρώτα η άρθρωση για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η καλή ψυχολογία του φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Γεια σας παιδιά, Μαουρίσιο εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου στείλατε πολλά μηνύματα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δείξατε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Νιώθω καλά και έχω την απαραίτητη ενέργεια. Θα κάνω επέμβαση σύντομα. Θα είμαστε σε επαφή και θα ενημερώνεστε όλοι, μέσω του συλλόγου, για το γόνατό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή