Εκπτωση Β. Γκαγκάτση ζητεί ο Ολυμπιακός

Εκπτωση Β. Γκαγκάτση ζητεί ο Ολυμπιακός

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε επιστολή που απέστειλε στη Σούπερ Λίγκα και στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητεί την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του συνεταιρισμού των ΠΑΕ. Η πειραϊκή εταιρεία υποστηρίζει ότι «προκύπτει ευθέως και ρητά ότι ο κ. Γκαγκάτσης χάνει αυτοδικαίως την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λίγκας και δεν έχει θέση στο οργανωμένο ποδόσφαιρο».

Μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ο νυν διευθύνων σύμβουλος του Συνεταιρισμού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών με αναστολή για το αδίκημα της απιστίας, στην υπόθεση της κάρτας υγείας, την οποία τέλεσε εις βάρος της ΕΠΟ για το διάστημα που κατείχε τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν εντός τριών ημερών «το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας να προβεί στην έκδοση της διαπιστωτικής πράξης για την έκπτωση του κ. Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Συνεταιρισμού» και επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός τους. «Σε διαφορετική περίπτωση στην εν λόγω διαδικασία είναι υποχρεωμένος να προβεί ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

Για την παρουσία του στους «Πειραιώτες» μίλησε ο Μπίμπαρς Νάτχο σε μέσο ενημέρωσης του Ισραήλ: «Βρίσκομαι στα πιο παραγωγικά χρόνια καριέρας μου και δεν έχω αρκετά λεπτά συμμετοχής. Είναι μία κατάσταση που δεν την έχω συνηθίσει και είναι δύσκολο για μένα. Δεν θεωρώ πως ήταν λάθος επιλογή ο Ολυμπιακός. Κάθε εμπειρία, είτε καλή είτε κακή, είναι σημαντική. Κάποιοι περίμεναν ότι η χρονιά μου στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική, όπως και εγώ. Είναι όμως επιλογή του προπονητή μου και ποτέ δεν σχολιάζω κάτι τέτοιο. Σέβομαι τις αποφάσεις του». Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους «ερυθρόλευκους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή