Με Σισέ και πολύ κόσμο ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Με Σισέ και πολύ κόσμο ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να δίνει ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ! Ο παλαίμαχος άσος είχε ενημερώσει τη διοίκηση ότι θα έλθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι και χθες επιβεβαίωσε την άφιξή του, με μια ανάρτηση στο Instagram που δείχνει τα βαθιά αισθήματά του για τον Παναθηναϊκό: «Τέσσερις ημέρες ακόμα, πράσινη οικογένειά μου… Είμαι ενθουσιασμένος!». Ο Σισέ παραμένει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και η παρουσία του στο ΟΑΚΑ θα είναι σημείο αναφοράς. Αν και το κυριακάτικο ντέρμπι δεν έχει τη λάμψη άλλων εποχών, γιατί δεν κρίνει κάτι σπουδαίο βαθμολογικά, γεννά ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και αποτελεί μαγνήτη για τους φιλάθλους.

Γι’ αυτό και οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 30.000 φιλάθλων την Κυριακή, αρκεί να είναι καλές οι καιρικές συνθήκες. Οπως και να ’χει, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, παρά την απουσία οπαδών του Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Στάικο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Καμπετσή να ακολουθεί μόνο το πρώτο μέρος του. Και οι δύο έχουν μικρές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Δώνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή