Εφεραν σενάρια οι ευχές του Σαββίδη στον Μπουζούκη

Εφεραν σενάρια οι ευχές του Σαββίδη στον Μπουζούκη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίπου δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων και αγώνων θα μείνει ο Γιάννης Μπουζούκης, για να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος να επιδεινωθεί η κατάστασή του και να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Την περασμένη εβδομάδα ο 21χρονος διεθνής είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την εθνική Ελπίδων και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον ίδιο όπου έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και δέχθηκε μεγάλη επιβάρυνση. Ο Μπουζούκης είχε χθες γενέθλια και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ότι του ευχήθηκε δημόσια με δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Η κίνηση αυτή αναζωπύρωσε τη φημολογία ότι ο νεαρός άσος των «πρασίνων» έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Μετά τον Πούγγουρα που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ίωση και χθες έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, εκτός προπόνησης έμεινε για τον ίδιο λόγο και ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός είχε υψηλό πυρετό και παρέμεινε σπίτι του κλινήρης. Ο Μαυρομάτης έκανε για μία ακόμη ημέρα θεραπεία, ενώ οι διεθνείς Κάτσε, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Σέχου και Αποστολάκης επέστρεψαν στο Κορωπί και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

• Με εφάπαξ καταβολή 150.000 ευρώ στη Ρόντα από τη συμφωνία για τον δανεισμό του Ατζαγκούν, ο Παναθηναϊκός έκλεισε άλλη μία εκκρεμότητα από τις ελάχιστες που του απέμειναν στον δρόμο για την αδειοδότηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή