Kρίνεται σήμερα η τύχη του ντέρμπι

Kρίνεται σήμερα η τύχη του ντέρμπι

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ κρίνεται σήμερα η τύχη του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, με την εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύκων» κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή Χριστόφορου Μάρκου με την οποία κρίθηκε αντικανονική η διακοπή του αγώνα από τον Γερμανό διαιτητή, ορίζοντας την επανέναρξή του από το χρονικό σημείο (69΄) που διακόπηκε. Ο Ολυμπιακός ζητεί να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας με 3-0 και θα υποστηρίξει ότι ο μόνος αρμόδιος να κρίνει αν υπήρχαν ασφαλείς συνθήκες, είναι ο διαιτητής. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα να μην ασκήσει έφεση (η προθεσμία έληγε χθες) είναι ένα ισχυρό στοιχείο που καταδεικνύει τη νομιμότητα της πρωτόδικης απόφασης. Οι «πράσινοι» δεν άσκησαν έφεση για την ποινή της αφαίρεσης 3 β., τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 94.500 ευρώ που τους επιβλήθηκε για επεισόδια των οπαδών τους εκτός του γηπέδου αλλά σε χώρο ευθύνης τους.

• Ο Παναθηναϊκός ξεχρέωσε τους Πέτριτς και Βέμερ. Αν και δεν επηρέαζαν την αδειοδότηση καθώς η τελευταία δόση έπρεπε να καταβληθεί τον Απρίλιο, το τέλος αυτών των εκκρεμοτήτων θεωρείται άλλη μία απόδειξη ότι ο φάκελος που έχει υποβάλει ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ είναι πλήρης και δεν θα υπάρξουν προβλήματα όπως πέρυσι.

• Ο 19χρονος Κενυάτης επιθετικός Κατάνα Νιάνζ που είχε δοκιμαστεί πρόσφατα από τον Δώνη, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα αποκτηθεί εάν βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του.

• Ο Κουρμπέλης συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της περιόδου με Αρη, ΟΦΗ, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή