Ο Ζιντάν, η νέα Ρεάλ και ο γιος του, Λούκα

Ο Ζιντάν, η νέα Ρεάλ και ο γιος του, Λούκα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από μία άκρως αποτυχημένη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το προσεχές καλοκαίρι θεωρείται από τα πλέον κρίσιμα για το χτίσιμο της νέας ομάδας υπό την καθοδήγηση του Ζιντάν. Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα, με 7 πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία στην Ισπανία, είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, το κύπελλο, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την επιστροφή του Γάλλου στον πάγκο της ομάδας, η Ρεάλ κερδίζει παιχνίδια, όμως η εικόνα της συνεχίζει να προβληματίζει.

Σύμφωνα με τη γαλλική Equipe, η «βασίλισσα» αναμένεται να διαθέσει 500 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να αποκτήσει τους Πογκμπά, Εμπαπέ και Αζάρ, γεγονός που σημαίνει πως ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας θα αποτελέσουν παρελθόν. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο Γάλλος τεχνικός απαίτησε σεβασμό από τους δημοσιογράφους ως προς τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να συζητηθεί το θέμα: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που συζητούνται για αλλαγή από την επόμενη σεζόν, αλλά θα πρέπει να σέβεστε όλους τους παίκτες που είναι τώρα εδώ. Είναι ασέβεια να μιλάτε για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα “καθαρίζουν τα αποδυτήρια”. Θα κάνουμε αλλαγές, αλλά δεν είναι καιρός να μιλήσουμε γι’ αυτό τώρα. Θα έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε αργότερα».

Στη δραματική νίκη της Ρεάλ την Κυριακή κόντρα στην Ουέσκα με 3-2, ο Ζιντάν επέλεξε να ξεκινήσει στη θέση του τερματοφύλακα τον 20χρονο γιο του, Λούκα. Ο 46χρονος τεχνικός δέχθηκε κριτική από τους φίλους των «μερένχες» και μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: «Ο Λούκα είναι εδώ με τη δική του αξία. Εχει παίξει 16 χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να εστιάζουν στην προσωπική μας σχέση, αλλά για εμένα δεν έχει καμία σημασία».

• Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε χθες την έναρξη εργασιών αναβάθμισης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο τέλος της φετινής σεζόν, με την προσθήκη συρόμενης οροφής, ανανεωμένης πρόσοψης, οθόνης 360 μοιρών και μιας νέας εξέδρας καθήμενων, αν και η χωρητικότητα του 72ετούς γηπέδου θα παραμείνει στους 80.000 θεατές. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν τρία με τέσσερα χρόνια, καθώς θα διεξάγονται παράλληλα με τους αγώνες που θα φιλοξενούνται στο ιστορικό γήπεδο της Μαδρίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή