Οι νέοι θα κλείσουν τη χρονιά για Παναθηναϊκό

Οι νέοι θα κλείσουν τη χρονιά για Παναθηναϊκό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δεδομένο ότι το τρένο της Ευρώπης έχει χαθεί οριστικά, ανεξάρτητα από την τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε, το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ δεν είναι από βαθμολογικής πλευράς τόσο καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό όσο θα περίμενε κανείς να είναι λίγες αγωνιστικές νωρίτερα. Για μια νεανική ομάδα, όμως, με πολλούς διψασμένους και φιλόδοξους παίκτες, αυτά τα παιχνίδια δίνουν πάντα κίνητρο πέρα από τη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Δώνης με κάθε ευκαιρία μιλάει για το υψηλό κίνητρο που έχει η ομάδα του, ανεξαρτήτως βαθμολογίας, και έχει καταφέρει να κρατήσει σε εγρήγορση τους «πράσινους» σε παιχνίδια που υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζαν περισσότερο με αγγαρεία. Ο 50χρονος προπονητής, άλλωστε, έχει σκοπό να συνεχίσει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες του, ακόμα και σε άλλα παιδιά από την Κ 19 του συλλόγου. Υπό άλλες συνθήκες, ο αγώνας με τον Αρη θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Πάνο Αρμενάκα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μετά το ντεμπούτο του την περασμένη αγωνιστική στη Ριζούπολη, αλλά ανέβασε χθες υψηλό πυρετό, παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του και λογικά δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τραυματίες Μπουζούκης και Μαυρομάτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή