Ορατός ο τελικός αλλά και ο τίτλος

Ορατός ο τελικός αλλά και ο τίτλος

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεπίσημη φιέστα τίτλου ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (ώρα έναρξης 19.30). Σε περίπτωση που πάρει ένα ακόμη τρίποντο στην Τούμπα και παράλληλα δεν κατορθώσει ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από το Αγρίνιο στο ματς με τον Παναιτωλικό που θα έχει αρχίσει τριάντα λεπτά νωρίτερα, τότε η ομάδα του Λουτσέσκου θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, αφού και σε ισοβαθμία υπερτερεί των «ερυθρολεύκων».

Στις τάξεις των πρωτοπόρων της βαθμολογίας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση μετά τη νίκη με το καθαρό 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου που έγινε στην Τούμπα.

Δεν κρύβουν δε τη μεγάλη τους επιθυμία να κλείσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ. Χθες, άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λαμία, με τον Δημήτρη Λημνιό να ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Σήμερα, πάντως, αναμένεται να γυμναστεί κανονικά.

Στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες στο «Καυταντζόγλειο» για να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ θα το χρησιμοποιήσει για τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη στην επόμενη περίοδο. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήλεγξαν την ποιότητα και τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου και τα αποδυτήρια. Σε περίπτωση που δοθεί η απαραίτητη έγκριση για τη χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, τότε θα ξεκινήσουν και τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα. Αυτά θα περιλαμβάνουν και δημιουργία χώρου εργασίας για τους δημοσιογράφους, το κόστος των οποίων θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θα απαιτηθεί 1,5 μήνας για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Την ίδια ώρα, ο προχθεσινός αντίπαλος του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ο Αστέρας Τρίπολης ασχολείται πια με τον κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί στην Αρκαδία την Κυριακή στις 17.15. Με νίκη, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα κάνει ένα σημαντικό βήμα απομάκρυνσης από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία παραμένει ακόμα θολή ελέω αναδιάρθρωσης…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή