Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο αναμετρήσεις με πολύ βαριά ονόματα

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο αναμετρήσεις με πολύ βαριά ονόματα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα χθεσινά ματς, το Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρει απόψε στους ποδοσφαιρόφιλους δύο αγώνες, οι οποίοι «κουβαλούν» κολοσσιαία ονόματα. Θα δυσκολευθούν και οι ουδέτεροι να επιλέξουν αν θα παρακολουθήσουν τη μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα ή αυτή του Αγιαξ με τη Γιουβέντους…

Στο «Ολντ Τράφορντ», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα θα δοκιμαστεί στην έδρα της απρόβλεπτης Γιουνάιτεντ, που τους τελευταίους μήνες είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμη και μετά την αντικατάσταση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός προπονητής παραδέχθηκε ότι ο μεγάλος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, δεν σταματιέται: «Τι σχέδιο μπορεί να έχει κάποιος για να σταματήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο;», διερωτήθηκε ο κ. Σόλσκιερ, αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει και στο παρελθόν αντιμετωπίσει «ασταμάτητους» παίκτες, όπως τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κιλιάν Εμπαπέ. «Στην Μπαρτσελόνα όμως δεν είναι μόνο ο Μέσι… αλλά και ο Λουίς Σουάρες και ο Κοουτίνιο. Θα κρατήσουν στα όριά τους τους αμυντικούς μας, θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε».

Για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, το «Θέατρο των Ονείρων» μόνο ονειρεμένο δεν είναι, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν έχει ποτέ της επιτύχει νίκη στην έδρα της Γιουνάιτεντ. Απόψε θα την επιδιώξει με την ίδια σύνθεση που κατέβαλε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Κοουτίνιο βασικό, στην προσπάθειά της να διώξει την τριετή κατάρα των αποκλεισμών στη φάση των προημιτελικών.

Στον μοναδικό αγώνα της εβδομάδας για τον θεσμό που θα διεξαχθεί εκτός Αγγλίας, ο Αγιαξ έχει να αναμετρηθεί όχι μόνο με τη Γιουβέντους αλλά και με τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη φάση των «16» κόντρα στην κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μεγάλο ερώτημα για το αν θα παίξει ο Ρονάλντο με τους «μπιανκονέρι» απαντήθηκε καταφατικά, αλλά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας θα απουσιάσουν οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Εμρέ Τσαν. Ο Ερικ Τεν Χαγκ, ο τεχνικός του «Αίαντα», δήλωσε ότι η ομάδα του είναι μαθημένη στις μεγάλες προκλήσεις, όπως η παρουσία του Πορτογάλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή