Μποφόρ και τραυματισμός για Παναθηναϊκό στο Κορωπί

Μποφόρ και τραυματισμός για Παναθηναϊκό στο Κορωπί

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολλά μποφόρ και αρκετά εμπόδια συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα μα τον ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Βέργος τέθηκε νοκ άουτ για το επόμενο δεκαήμερο λόγω θλάσης και ο πολύ δυνατός αέρας δεν άφησε τον Δώνη να κάνει το πρόγραμμα της προπόνησης όπως το επιθυμούσε. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι είναι συχνό φαινόμενο στο Κορωπί και ένα θέμα που, λόγω σημείου, ταλαιπωρεί τους «πράσινους» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, με συνέπεια αρκετές φορές να γίνεται η προπόνηση σε κλειστό γυμναστήριο αντί σε ανοικτό χώρο. Χθες, πάντως, το πρόγραμμα βγήκε έστω και μετ’ εμποδίων, με το οικογενειακό «διπλό» να γίνεται σε μισό γήπεδο.

Στο τέλος της προπόνησης ο Βέργος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε υπέρηχο. Η διάγνωση ήταν θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού, που μεταφράζεται σε απουσία από τις προπονήσεις για το επόμενο δεκαήμερο. Ο 23χρονος επιθετικός χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πιθανότατα το επόμενο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μαζί με αυτά χάνει και την ευκαιρία που πιθανόν να του έδινε ο Γιώργος Δώνης, μιας και στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έπαιξαν λίγο έως τώρα. Ο 50χρονος τεχνικός δεν είχε χθες στη διάθεσή του τους Κουλιμπαλί, Μαυρομάτη (θεραπεία – γυμναστήριο), Κουρμπέλη (αποφόρτιση) και Μπουζούκη ο οποίος περιορίστηκε ξανά σε ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή