Γιαννακόπουλος: Ακόμη τους ψάχνουμε

Γιαννακόπουλος: Ακόμη τους ψάχνουμε

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέση για όλα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού και τον αφορούν άμεσα προτίθεται να λάβει δημοσίως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανοίγοντας τα χαρτιά του λίγο μετά το Πάσχα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η περίοδος στα περισσότερα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η «μάνα του λόχου» θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά δεν θα το μονοπωλήσει, καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος πρόκειται να μιλήσει τόσο για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου όσο και για το πλάνο του Athens Alive, όπου αναμένονται σύντομα εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Στην πρώτη περίπτωση, εάν δηλαδή πραγματοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις που ζητεί η κοινοπραξία και δημιουργηθούν πιο στέρεες προϋποθέσεις για να προχωρήσει το σχέδιο της ποικιλότροπης αξιοποίησης των χώρων του Ολυμπιακού Σταδίου, είναι πολύ πιθανή και η εμπλοκή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Με αφορμή την ολοκλήρωση της περιόδου για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε χθες μια πρώτη τοποθέτηση για τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του: «Είχα δηλώσει πως φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία θα βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Οταν παραλάβαμε τη διοίκηση, το χρέος του ΤΑΑ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Αποπληρώσαμε και διακανονίσαμε το 70% του χρέους. Υπήρξαν άνθρωποι της παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύθηκαν προσωπικά σε εμένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε. Οπως και να έχει, με βοήθεια ή μη, εμείς θα πορευτούμε τον δρόμο μας και να είστε σίγουροι ότι τον στόχο μας θα τον επιτύχουμε. Θα θέλαμε συνοδοιπόρο τον παναθηναϊκό κόσμο. Ο αριθμός των 474 μελών που έχουν γραφτεί από τις 8 Ιουνίου μέχρι σήμερα δεν συνάδει προς την προσπάθεια που γίνεται. Η στήριξη στη μάνα του λόχου είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό Παναθηναϊκό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή