Ατυχία για δύο νέους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ατυχία για δύο νέους παίκτες του Παναθηναϊκού

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τύχη δεν επεφύλασσε χαμόγελα για τον Χρήστου Σέχου και τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, τα δύο παιδιά από την Κ 19 του Παναθηναϊκού τα οποία σχεδίαζε ο Γιώργος Δώνης να τα συμπεριλάβει στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ και να τους δώσει, αν η ροή του παιχνιδιού το επέτρεπε, την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και οι δύο έπεσαν θύματα ενός τραυματισμού που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν, με συνέπεια να χάσουν τις δύο τελευταίες προπονήσεις και να μείνουν κατά πάσα πιθανότητα εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής. Ο 19χρονος Σέχου έπαιξε 12 λεπτά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στη Σούπερ Λίγκα. Για τον ούτε καν 18 χρόνων Αθανασακόπουλο (είναι γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 2001) αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα έμπαινε σε αποστολή και θα διεκδικούσε έστω λίγα λεπτά συμμετοχής. Εχασαν και οι δύο αυτό το τρένο, αλλά είναι πολύ πιθανό να προλάβουν το επόμενο, καθώς δεν αποκλείεται να τους επιλέξει ο προπονητής τους για τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι και οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ξενόπουλος και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης, ο οποίος έχει άλλη μία αγωνιστική ποινής και θα την εκτίσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, δεν θα ξαναπαίξουν, λογικά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να μην επιβαρύνουν την κατάστασή τους και να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν ξεκινήσει η προετοιμασία της επόμενης περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή